Saki Hikari Pure White 5KG

Sorry, deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later nog een keer.
  • Gratis bezorgd vanaf 25 euro
  • Levering binnen 24 uur indien voor 16:30 besteld
  • De beste merken uit voorraad geleverd
8.7
KiyOh
88 beoordelingen
Beoordeel ons

Saki Hikari Pure White 5KG

Nieuw in de lijn van Saki Hikari! De optimale kleurversterker voor de professionals. Compleet dagelijks visvoer voor de kampioenen! Een maximale kleurversterking op een natuurlijke wijze.

Saki-Hikari Pure White met probiotica is speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van sneeuwwit Shiroji. Het bevat uitsluitend speciaal geselecteerde ingrediënten en ontbeerd daardoor ingrediënten die na verloop van tijd vergeling van het Shiroji kunnen veroorzaken.

Saki-Hikari Pure White bevat een extract van Japanse Abrikoos een Japans gezondheidsvoedsel dat van nature Abrikoos-Polyfenol en een hoog gehalte citroenzuur bevat. Deze helpen bij het behouden van een efficiënt metabolisme. Gemalen sesamzaad bevat belangrijke antioxidanten die helpen de glans van de huid te verbeteren.

De licht verteerbare samenstelling maakt het mogelijk Saki-Hikari Pure White bij lagere temperaturen te voeren waardoor het ideaal is voor het showseizoen in de winter. De toevoeging van de Hikari-Germ een levensvatbaar probioticum dat in de natuur voorkomt bevorderd zeer efficiënte opname van nutriënten en zorgt voor een efficiënter voedingsgedrag. Hikari-Germ zal de darmen snel koloniseren en ondersteund de darmflora.

Specificaties

Merk
Saki Hikari
Type
Pure White
Voeren vanaf
12°
Inhoud
5KG
EAN
4971618415202

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Koivoeronline.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Koivoeronline.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.